Yeah..

Nyår todays. Men orkar inte åka på festen jag ska till.. Sitter hemma istället och tänker så jag slipper bli ledsen där. Lär ju bli roligt nyår men vafan... Orkar inte bry mig.

Hejjagäremo.

Dag 30 – Ett sista ögonblick

Får väl köra med sista gången jag såg min coola kanin. Skutten hette han. Jag skaffade han när jag bodde i vivalla. Han hade en bror som jag fick också. Han hette Lillen. Lillen+Skutten=Lilleskutt. Lillen dog dagen han blev ett halvår gammal. Han hade världens sämsta bur som han ströps i. Fittbur. Skutten levde vidare själv med mig tills Napoleon kom till familjen. Napoleon (Nappe) var en till kanin. Nappe dog till slut också. Efter ett tag fick han en annan kompis. Mysan, min katt. Hon lever fortfarande. Skutten blev 5 år och 11 månader ungefär. Dagen då jag fyllde 200 månader (20 Oktober 2009) så var han jättesjuk. Vi åkte till veterinären med han och han hade fått njursten. Eftersom han var så gammal var det sån stor risk att operera honom, så han kunde dö hur jag än gjorde. Så valde att ta bort han istället för att han skulle få lida med ett sår ifall han skulle överleva. Plus att han var ju så gammal och han hade levt ett bra liv redan. Jag satt med han i min famn när han fick sprutan och han satt kvar tills han blev helt slapp i kroppen och till slut gick bort.




Skutten får en puss efter att han blivit badad. Dagen innan han dog.




Skutten ligger hos mig och vilar/sover. Tror det här var 2008.



<3

Dag 29 – Mina ambitioner

Vet inte ens vad det är för jävla ord så frågade mamma. Hennes svar var; "något du är bra på". Vad är jag bra på? Inte någonting typ. I vissa lägen är jag perfektionist. T.ex. när det gäller att vika papper, kanterna MÅSTE vara raka. Men vad fan, det är ju inte ens en bra sak väl? Eller jo det blir fina papper men.. Knasigt..


Jag är iallafall bra på att se ful ut!



Färgat hår.

Färgade håret idag. Jag misslyckades totalt. :( Missade på massa ställen så nu kan jag inte ha uppsatt hår. :(




Dag 28 – Det här saknar jag

Jag saknar gamla tider. T.ex med kompisar och på en del skolor. I sexan och sjuan t.ex var vi ute och spelade basket varje rast. Jag och massa älskade kompisar. Jag saknar dom och jag saknar tiderna med dom.

Dag 27 – Min favoritplats

Min favoritplats är nog hemma. Där har jag alla mina saker och jag kan ta det lugnt på ett helt annat sätt än någon annanstans. Även fast jag är hemma hos min pappa trivs jag bättre hos mamma.

Dag 26 – Mina rädslor

Har en grymt stor rädsla nu, men tänker inte förklara om varför eller vad det handlar om. För jag vet det inte ens själv.

Jag är rädd för spindlar. För några dagar sen satt det en spindel ovanför min säng och jag började gråta och fick panik för jag inte visste hur jag skulle få bort den. Lyckades till slut men var helt skakis.

Är även rädd för myror, myggor, getingar/bin/humlor, järnvägar och fyllon.

Örebro

Fixar det sista, sen tar jag tåget och bussen till min älskade Kevin. Kommer iofs hem ikväll. Hoppas dagen går seeeegt så jag får mer tid med älskling (A)

Dag 25 – En första

En första vadå? Lixom my number one eller? Om det gäller människor?

My number one i kärlek: Kevin
My number one i vänskap: Tuff fråga. Svårt att komma på en bara. Paulina, Erica, Becca och Elin är mina number one's <3
My number one i familj: Kan inte välja här heller. Alla är mina number one's



Hm.. (Jaaa Håkans favoritord). den här såkallade "kalendern" börjar gå mot sitt slut. Fan vad skönt för mig, och minst lika skönt för er, som har fått stå ut med all skit jag skrivit. Nu ringer mobilalarmet så HEJDÅ!

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Såna tråkiga inlägg som det här får mig att gråta..








Serious stuff now.

Julafton! Fick en dammsugare till min nya lägenhet med tillbehör, leggins, en sminkborstsväska (Med borstar ofc) och Kat Von D:s High Voltage Tattoo, en bok alltså.


Har nyss beställt en sak till världens bästa älsk också. Hihi :D

Ännu en sjukbild.


Sjuk

Känner mig grymt söt när jag är jävligt sjuk. inte ens sminket funkar.


Inte för bilden är så bra men skitsamma.



Julafton om några timmar!

Så här såg jag ut förra året på julafton!




Skabb.se och jävligt kort hår. Alldeles för kort.

Bra Idé?

Kom nyss på en sak, tror jag ska föra en konversation, fast åt helt fel håll? Börja med att säga hejdå till exempel? Låter det smart? Dum fråga men... Ska fan göra det..

Okej

Nu blev jag ledsen flicka. Nedrans älsk. Det är fult att svära så nedrans låter bra..



MEN FAN JÄVLA SKITHELVETESFITTKUK SLUTARÅ!


LÅT DITT HÅR STANNA!


Jag e sadface nu. Ska leta efter en bild om jag har en, så man kan se det.



Hittade en perfekt bild nu. Så folket som spanar in min blogg, här är mitt sadface!




Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Det finns mycket som får mig att må bättre. (det här inlägget är lite mer seriöst än det förra)

Den här videon t.ex. Den gör mig ganska glad.
http://www.youtube.com/watch?v=BZuqoCW2Y1g&feature=fvst

Även massa tankar gör mig glad.

Tankar om älsk t.ex.

Även drömmar.

Jag blir glad av tanken att någon dag, vet inte när, men snart, så ska jag ut och välta kor. Jag vet inte varför jag vill göra det. Men det verkar så kul. Men har hört att dom inte kan ställa sig upp sen?

Har även tänkt (det här såg jag på wildboys) att springa fram mot får och skrika åt dom så dom blir helt stela och ramlar ihop. Sen äre bara att plocka upp en. Det är inte farligt för dom heller.

Fan vad cool jag är.

Dag 22 – Det här upprör mig

Ehm.. Mina katter tex. När dom hela tiden ska håra ner saker och välta och ha sönder skit. Hatar det som fan och blir jätte emo så jag sitter och gråter och lyssnar på HIM.

Människor. Jag ska vara ensam. Blir så jävla deppig runt människor. Det är inte bra.

Tomtenissar. Dom bara står där och ser fula ut. Varför?

Morsgrisar. Bara för att jag är en själv.




Känner mig grymt seriös just nu. ehehhehehehheh ja

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Asså... va?

Onödigt inlägg? :D



Malin lekte lite med maten. Haha så söt :D




Satt o drack cola nyss. Missade munnen?


Jag saknar världens bästa älskling! <3

Dag 20 – Den här månaden

Hänt massa den här månaden. Träffat världens bästa älsk några gånger och hämtat ut nya ppiller för jag orkar inte min jävla mens. Haha. Träffat nytt folk också. Trevliga prickar. :D

Dag 19 – Detta ångrar jag

Alla förhållanden utom ett... Hur kan man vara så dum? Hur kan man stanna i såna förhållanden med såna idioter? Hatar mig själv för det.

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

NU DOG HELA JÄVLA SPELET ISTÄLLET! JAG SOM HAR FIXAT DET SÅ JÄVLA BRA! GICK 20000+ VARJE MÅNAD OCH SEN DÖR ALLT INNAN JAG HINNER SPARA! JÄVLA SKITHELVETESFITTKUK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Roliga störda stunder?









Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Jag har knappt några minnen av mina födelsedagar. Och oftast så har jag varit sjuk när jag väl fyllt så.. En dag var jag på boda borg när jag fyllde. Mådde jätteilla (var sjuk då) så jag orkade knappt med något. Men kommer inte ihåg något mer heller.

!!!!!!!!!!!!!!

JÄVA HORFITTKUK JAG RÅKADE SPARA ÖVER EN SKITSTAD ÖVER MIN ÄLSKADE STAD PÅ SIM CITY! JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR FAN VAD LEDSEN JAG ÄR NU OCH HATAR MIG SJÄLV OCH FITTA JÄVLA FANS HELVETES BAJS!

Fortfarande störd?





















Jag är störd?








Installerade sim city 3000 för nån timma sen eller två.

Satte mig o spelade sim city. Efter en timma eller två så råkar jag ta bort halva stan....



Jag satte mig och skrek lite och började nästan gråta. Sen satte jag mig och gjorde iordning vägarna igen (på bilden) och sen satte jag ut saker. Yey vad roligt..

Dag 17 – Mitt favoritminne

Asså.. Jag har massa minnen. så vet inte vilket jag ska välja riktigt. Men kör på med något med Becca.

Jag följde med henne och hennes familj på semester en gång. Vet inte riktigt vart vi åkte men becca och jag sov iallafall i tält. Sen vaknade vi av att tältet hade rasat ihop som fan. Haha. Sen tog vi en uppblåsbar båt och åkte ut i mitten av hjälmaren typ. Sen började det regna tror jag haha. Har bilder därifrån någonstans. Men orkar inte leta upp dom nu. Det var iallafall jättekul. Höhö :D

Dag 16 – Min första kyss

Näe....

Stockholm!

Jag åkte typ runt åtta imorse. och kom hem nu. Jävlar vilken resa det har varit. Börjar med att alla elever är i tid, inte lärarna. Sen åker vi och kommer fram till själva museet typ klockan halv tolv. Sen ska vi åka igen. Då åker vi till fel köpcenter. Så då får vi åka igen. Och sen är vi där ett tag. Sen ska vi åka och det gick inte att sova på bussen hem. Tar ca en halvtimma innan vi har kommit ur en jävla kö pga en bil med punktering eller så. Sen åker vi.

Mitt på vägen så stod det en bil också! På en enfilig väg. Enkelt för en stor jävla buss att köra om. Nej... Men så lyckas vi iaf. Sen kommer vi till resecentrum. Hoppar av bussen och missar tåghelvetet. Då går vi o köper godis och sen kommer vi ut. Så stod det ett tåg där som skulle gå 10 över sju. Vi gick bort mot ett annat spår för den skulle gå 6 minuter över. Sen klockan tio i så åker det där jävla fucking tåget! 20 minuter för tidigt! Blev så jävla sur. Sen så skulle tåget komma 6 minuter över men nej... det kom senare. Sen så åkte vi till södra. Där fick tågmänniskan damp på oss. Det var trevligt. Sen så stannar tåget mitt ute i ingenstans! Så får stå o vänta en stund! SÅ JAG HATAR DEN HÄR DAGEN AT THE MOMENT! men imorgon kommer jag sakna den.

Dag 15 – Mina drömmar

Drömmar på vilket sätt? Sånt jag drömmer om på natten eller sånt jag drömmer om ska hända? Haha.

Iaf.. Sånt jag drömmer om som ska hända är typ fixa ett nytt band. Det skulle vara så jävla underbart :D

Pepparkaksbak igen!



Snel hest







Är så jävla bäst på att baka pepparkakor och dekorera dom. Haha.

<3

Jag är kär och lycklig. Älskar dig!

Pepparkaksbak!







<3




Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Jag orkar inte ta bild eftersom jag bara har slängt på mig lite skitkläder. ;D

Hittar sjuka saker på skolans dator

Sitter i skolan och hittar grymt sjuka saker från förra året som jag har skrivit. 




Hur man gör goda chokladbollar

 

Du behöver:

8 ägg (bara för att Håkan ska bli RIKTIGT sjuk)

4 dl mjöl

1 liter mjölk

2 liter kakao (för smakens skull)

Två stora kaffekoppar (med kaffet, inte kopparna)

2 dl kattsand (att rulla chokladbollarna i)

1 ketchupflaska (1 liter)

 

Du börjar med att blanda kaffekopparna med mjölet. Vispa tills det blir poröst.

När geggan ör poröst så häller du i mjölken och äggen. Häll i kakaon och blanda. Ketchupen har du i sist. Den är för att kakaon inte ska ge alldeles för mycket smak. När geggan är klar så rullar du bollarna i kattsanden.

 

Lycka till!


Prinsen och de tre hundarna

 

Det var en gång en prins som hade tre hundar. Hundarna kunde prata men det var bara prinsen som kunde höra vad dem sa. En gång träffade prinsen en prinsessa. Hon var jättevacker. Prinsen och prinsessan gifte sig och nio månader senare fick hon barn. Det var en vacker liten flicka. Flickan växte upp och blev 9 år. Hundarna levde fortfarande. Flickan var speciell men det var ingen som hade märkt det än, utom hundarna. Alla hundarna varnade prinsen men prinsen lyssnade inte på hundarna. En dag blev prinsessan sjuk. Hon var så sjuk och hon skulle snart dö. Flickan satt vid prinsessans säng varje dag. Prinsessan blev bara sjukare och sjukare och flickan mådde bara sämre och sämre för varje dag som gick. Prinsen stod i dörröppningen och flickan satt på sängen. Sedan hände något som prinsen aldrig hade sett förut. Det var ett ljus som lös upp hela rummet. Ljuset kom ifrån sängen där flickan och prinsessan var. Prinsessan ställde sig upp. Hon sa att hon mådde bra. Prinsen kunde inte tro sina öron. Hundarna berättade för prinsen att flickan var magisk och det var hon som hade gjort så att det lös i hela rummet och så att prinsessan blev frisk. Prinsen trodde inte hundarna. Han pratade med flickan och hon sa att hon var magisk. Hon sa att prinsen fick tre önskningar och det han önskade skulle han få. Han önskade att prinsessan skulle bli med barn igen och vips så var prinsessan med barn. De andra två önskningarna valde han att spara. Nio månader senare föddes en liten pojke. Även han var magisk. Prinsen, prinsessan, pojken och flickan levde lyckliga i alla sina år.



Hade ganska vild fantasi iallafall. Haha.



Dag 13 – Den här veckan

Måndag; Börjar klockan tio. Ska poå någon luciagrejsimojs i skolan. busigt. Sen nåra lektioner. Sen slutar jag fem i två och ska vänta på världens bästa kille i två timmar. Sen åka hem till han och hoppas på att kolla cartoon network. Eheheheh. Sova där förhoppningsvis.

Tisdag; Börjar typ tio i tio. Ha lektioner. Sen sluta. Vettefan vad som händer efter.

Onsdag; Börjar halv nio. Jättelång lektion och sen nåra till. Sen sluta. FÖrmodligen fixa p-piller då. yey.

Torsdag; Börjar halv nio i think med att åka buss till stockholm. Sen in på ett museum och sen ut på stan. Vettefan när vi kommer hem.

Fredag; börjar halv nio förmodligen. Slutar tio över elva. Sen äre helg och skönt. Men har ingen aning om vad som händer.  höhööh. :D

Tio sanningar om mig

1. Jag tar med mig min katt oftast när jag går på toa.
2. Jag är kär som fan.
3. Jag älskar lego.
4. Jag är beroende av oboy och socker över huvudtaget.
5. Jag har gått om ett år för jag tyckte hotell och restaurang sög. Nu går jag stylist.
6. Jag har varit vegetarian i ca ett år eller ett och ett halvt.
7. Jag tycker att det är kul att spela cs. Och minecraft mwehehehehe.
8. Jag har varit "emo" hah.
9. När jag rensade kattlådan en gång så blev jag så glad att jag bröt sönder spaden, bara för att skolkatalogen hade kommit.
10. Jag har varit med i ett band en gång. Eller haha. En gång? Nej. Flera gånger. Men med resten blev det inget utom just det här bandet jag pratar om. Vi skrev egen musik ibland och spelade avril lavignes låt sk8er boi. Jag spelade gitarr där. jag sov ungefär varannan natt och fick damp på musikläraren där som var hur snäll som helst, bara att han lärde mig fel hela tiden, så jag slutade.

Äntligen!

Nu har äntligen mina kära gitarrer kommit upp på väggen. Tack Håkan för hjälpen! Det är grymt awesome i mitt rum nu ;D


Dag 12 – I min handväska

I in handväska tappar jag bort saker. Haha :S Hittade precis mitt usb minne där i. Det har varit borta i typ en månad. Knasigt som fan. Jag har plånbok där i, smink ibland, nycklar, pennor, vantar, tuggummin, handcreme och hörlurar till mobilen. Busskort brukar jag också ha och ett schema. Fan vad grejjer. Haha ;D

Dag 11 – Mina syskon



På bilden över är min äldsta bror, Johan. Han är född 88. Han är ganska intresserad av att cykla och meka med sina cyklar. Men det var mer förut innan han fick körkort. Han är den enda av oss syskon som har körkort. Han åker ofta och sladdar runt i sin bil med sin vän André och det är skitkul att åka med dom då. Han verkar älska elektronik överhuvudtaget, kollar man i hans rum så finns det jävligt mycket elektroniska saker. Jag tror Johan är den som jag har haft bäst kontakt med och minst bråk med utav alla syskon. Han är grymt häftig!



Det här är min syster, Lizzie. Hon är det andra barnet. Hon är född 90. Hon gillar djur som fan, och nu har hon en hund, Cassie. Tror Cassie har hjälpt henne väldigt mycket i livet. Vi har bråkat väldigt mycket när vi var små, men nu bråkar vi nästan aldrig. Vår relation till varandra har varit så konstig. Hon har bott långt bort och vi har knappt aldrig pratat då. Men av att hon flyttade långt bort, då tror jag att vi insåg hurmycket vi älskade varandra egentligen, så vi slutade bråka. Visst kan vi bråka ibland, men det är oftast om småsaker. Även fast jag vill gå min egna väg så är hon min förebild.



Det här är min bror, Fredrik. Jag hade ingen nyare bild på han. Han är född 91. Han gillar datorer och han lirar WoW typ asmycket. Vi är oftast mest oseriösa mot varandra men det finns gånger (inte så ofta) då vi faktiskt är seriösa och pratar om saker. Den gången vi hade mest kontakt och hade roligast var nog på Ericas fest. Båda var fulla. Har aldrig sett han så glad och öppen mot folk förut. Jag hoppas att vi får en sån tid igen för det var så unikt att umgås med han så.


Alla vi syskon brukar nästan aldrig göra något tillsammans. Det är väldigt tråkigt, men får hoppas att det blir att vi umgås mer sen. Jag älskar alla mina syskon hur mycket som helst.


Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag


Dag 09 – Min tro

Asså.. Min tro? Vet inte riktigt vad jag ska skriva men om man nu ska skriva det man tror på så är det spöken.

Dag 08 – Ett ögonblick

Den första gången jag såg dig. Jag hade varit på gustavsvik och badat med en knäppgök. Först gick hon och jag o åt på mcdonalds. Sen bar det av till konserthuset för att möta dig.

Jag stod där och väntade på dig. Sen såg jag dig på andra sidan gatan. Jag såg ut som ett fån. Mössa för annars skulle håret frysa. Plus att håret låg heeeeeeeelt platt. Och osminkad. Skabbiga kläder. Och så kom du, hur vacker som helst. Grymma kläder. tror även att du hade mössa men ditt hår var awesome. Och ditt ansikte, fyfan, så jävla underbart vacker. Kommer nog aldrig glömma den dagen jag träffade dig för första gången. Även fast dagen sög ganska hårt så var det underbart att träffa dig.

Presentkort från H&M

Idag fick jag hem presentkortet från H&M :) Det är påladdat med 500 kronor :D

Ingen sömn och skoldag, yeey

Såhär härligt söt kan man se ut efter en natt utan sömn.



Diggar härliga ringa under ögonen. Mums på dom. Känner mig lite sötare irl dock. Fast min kamera är alldeles för bra för att visa att jag e sötare irl.

Vettefan vad vi har för lektioner idag. Hoppas på matte, även fast jag hatar det. Haha. Sorgligt.

Dag 07 – Min bästa vän

Jag har många bästa vänner, men den jag vill skriva om är nog Rebecca Ekström.

Allt började i ettan. Jag flyttade till vivalla och började på öknaskolan, i Rebeccas klass. Rebecca och jag blev ganska bra vänner men sen flyttade hon till kumla. Några år senare (efter att jag bytt skola ungefär två gånger igen) så bestämde sig mamma och låtsaspappa att flytta till Kumla. Så vi flyttade dit. Jag började i fyran, i den klassen Becca gick i. Vi hade t.ex. en födelsedagsfest tillsammans. Vi gjorde många roliga saker. När vi började sexan så böt hon skola till skogstorp. Jag gick kvar på kumlaby och försökte klara av så mycket som möjligt. Becca och jag blev bara tajtare och tajtare och till slut böt jag skola till hennes skola. Inte samma klass dock, det var för många personer, Jag gick halva sjuan på "grön" som var en enhet på skogstorp. Rebecca gick på "gul". Gul var en engelsk enhet och det var alldeles för många som sökte dit till slut, så då kom enheten "orange" till skolan. Det var också en engelsk enhet. Jag böt till orange då. Hela Beccas klass fick byta dit också. Så till slut gick vi i samma klass. Skillnaden på "gul" och "orange" enhet var att vi var bäst. Vi var så jävla häftiga. Hela jävla enheten var underbar. Speciellt våran klass. Det var vår klass som gjorde allt bra. Jag träffade även en kille i klassen. Då gick allt åt helvete för mig och Becca. Vår kontakt bröts och vi pratade inte ett dugg. Det var ungefär i mitten av åttan.

Jag var på en fest hemma hos Erica. Becca var också där. Jag saknade henne, men vågade verkligen inte gå fram och prata med henne. Men hon kom fram till mig. Vi började prata. Vi pratade minnen. Underbara minnen vi haft. Pier pressure, igelkottar, tältning, ja allt! Vi började umgås igen. Vi fick ännu fler minnen. Jag kommer aldrig släppa henne nu. Ingenting ska kunna förstöra igen. Jag ångrar det som hände, och nu hoppas jag att allt kommer hålla kvar sig.

Becca är nog den bästa vännen man någonsin kan ha. Jag älskar henne av hela mitt hjärta.

Det här är den underbart vackra Rebecca.



Dag 06 – Min dag

Min dag idag har varit lite åt helvete. Har mått väldigt dåligt och kom inte iväg till skolan för jag kände att jag skulle spy. Har bara inte vågat att göra det. Är livrädd för att spy. Jag har knappt ätit något idag och rökt två cigg. Har inga kvar nu. Min fot gör ont eftersom jag stukade den i fredags. Men det är bättre nu iallafall än i lördags. Något som varit riktigt skönt idag iallafall är att jag har fått prata med den jag är kär i i telefon. Jag log hela tiden. Så dagen har faktiskt varit väldigt bra. :)

Dag 05 – Vad är kärlek?

What is love?

Kärlek för mig är något underbart, något som pirrar i hela kroppen. T.ex. min kärlek, varje gång jag träffar han, då är jag jätteglad. Jag ler jättemycket. Jag vill ständigt krama om han men det går ju inte hehe. Inte för att jag har sagt det här förut (vågar inte riktigt men tar till mig modet att göra det) är att jag skulle kunna leva hela mitt liv med han. Jag blir glad så fort jag ser han, hör hans namn eller hör hans röst. Det går inte en minut utan att jag tänker på han. I mina drömmar finns han alltid med. Och det här har pågått i nästan ett år. Så går det när man är kär.

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Idag har jag ätit en pirog och en macka. Druckit ett glas oboy och ett halvt glas mjölk.

Dag 03 – Mina föräldrar

Min mamma, Annika Lindblad. Hon är 45 år och är sjukpensionär.

Hon är extremt underbar. Hon har nästan alltid funnits för mig när jag har mått dåligt. Även fast jag kanske inte velat prata om det. Hon försöker iallafall. Hon förstår mig på ett sätt som ingen annan gör. Hon försöker trösta mig när jag mår dåligt. Hon försöker hjälpa alla i familjen, men ibland känner hon att hon inte räcker till. Men det gör hon. Hon räcker gott och väl. Är glad att hon iallafall vill ha kontakt med oss.

Mamma



Min pappa, Stefan Hedlund.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om han. Jag älskar han och han är underbar när han väl finns för oss.
Tyvärr gör han inte det nu. Han hör aldrig av sig och han har en ny familj nu. Så finns väl inget vettigt att skriva om han.

Pappa


Dag 02 – Min första kärlek

Min första kärlek. Alltså alla har väl haft såna där små crushes på folk när man var liten, så jag kommer väl inte riktigt ihåg vem det var som var min första kärlek. Kommer ihåg mitt första seriösa förhållande iallafall. Eller ja, det var väl inte så jätteseriöst, men det var något jag aldrig haft förut. Killen hette Pierre, många av mina kompisar var ihop med han innan mig, men tror han och jag var ihop längst ändå. Ändå så var det inte så jättelänge. Och det var ungefär i femman och sexan så jag kommer knappt ihåg någonting av det heller.

Dag 01 – Presentera mig själv

Jag är en tjej på 17 år (fyller 18 i februari) som bor i Kumla med min mamma, låtsaspappa och mina två bröder.

Jag är ganska glad och ler väldigt ofta även fast jag försöker att inte göra det. Jag hatar att le. Jag har varit väldigt blyg men det mesta har gått över. Annars är jag väl ganska trevlig, extremt knäpp och hyper. Finns många gånger jag kan sitta och skratta åt inte ett skit. Men det är sån jag är. Det finns många dåliga sidor med mig också. Jag röker tex, blir väldigt lätt sur och ledsen och jag är svårläst. Jag har svårt att förklara vad jag menar med det mesta jag säger.

Det här är den senaste bilden på mig:


Hjälp!

Någon som vet vad det finns för lägenhetsuthyrningsställen i örebro? Utom Öbo alltså.

05.50

Nu är jag hemma och jag är jävligt trött, men ändå inte. Knepigt.

Åka biiiil

NU ska jag ut och åka bil med lilla André och hans kompis Tobbe. Hahaaaaaa höhöhöhoohoeehe.... Kul iaf :D

Ikea!!!!!!!!!!!!

Idag var jag på ikea! :D inte så jävla enkelt att gå men gör allt för ikea. Köpte tre lampor haha :D fast orkar inte sätta upp dom nu. Har precis skruvat ihop ett bord som mamma köpte. Yeeeeeey

Hhöhööh

När man börjar se alla saker runt omkring sig som små boxar som är byggda bara sådär så har man spelat för mycket minecraft höhöhööh.

Uttråkad Emelite

Vad ska man göra?



Tvätta kanske? Den är inte överfull alls.


Och nu till en helt annan sak.



En liten bild. yeeeeees

Pulkaåkning!!!

Nu har jag varit och åkt pulka med Paulina, Becca och Elin. Linus och C-Ö kom senare.

Kom nyss hem och har tagit med mig en ful jävla frisyr, smink över hela ansiktet och en stukad fot hem. Inte så skööööönt men värt det ;D

Yeeey

Skolkatalogen har kommit haha! jag är happyface :)

03:37

Det är så underbart med nätter då jag inte kan sova. Sitter och spelar minecraft istället. Inte ofta jag faktiskt sitter vid datorn när det är sovdags men nu vägrar jag ligga i sängen. (bara för jag hittat det här underbara spelet)


Slänger in en gammal bild på mig.


Haha har vunnit presentkort

Jag har vunnit presentkort på H&M för 500 kronor för mitt dåliga julrim hahaha. Jag kom inte på något bättre så det fick bli:

Ett presentkort från H&M
är kul för den som in slåren
men roligast för den som fåren


Hahahahaha jag dör av skratt just nu. ;D

Paket ;)

Nu har jag fått ett paket från coalcreek AB ;D


Många inlägg på kort tid.

Den nyaste bilden på mig, oranget hår haha. ;D

Beställt

Yeeeeey mina piercingar som jag beställde på http://www.piercing.nu/ är skickade! Blir intressant och se hur länge dom håller eftersom dom var så billiga. ;)

Marieberg

Idag har jag varit med Paulina, Erica, Elin och Rebecca till marieberg. Köpte lite saker oxå.



Lite småsaker



Sen en asmysig klänning.

RSS 2.0