Working class hero

Nu bor jag i min nya kära lägenhet. Hade inget internet för nån halvtimma sen men nu har jag! Det är awesome som fan! Är värsta happyface ju! :D

Let's do this

Nu är det dags att stänga av datorn och packa ihop den. Dock ska jag iväg till skolan, men det fixar mamma och Håkan. Sista lektionen hinner jag inte gå på ifall jag ska vara med o flytta osv, och det är ju klart jag måste vara med.

Ödlorna får tydligen stanna här hemma tills imorgon, men katterna kommer till mig ikväll. Skönt med lite sällskap i varje fall. Är det någon som vill komma förbi så är det ju bara att höra av sig ;)

Får se om jag har internet i lägenheten. Har jag inte det så får vi se när/hur jag får det. Ska prata med Kumlabostäder om det isåfall eftersom dom tydligen hade något eget internet? Eller inte eget, men ett speciellt som är genom kumlabostäder till deras lägenheter.

Kissekatterna verkar jättelyckliga just nu. Finns massa plats att springa runt på när allt är urplockat. Finns ingenting på väggarna här inne och inte ens gardiner, så det är bara ett tråkigt jävla rum just nu. Känner mig lite fattig när det ser ut såhär.

Nu stänger jag av datorn. Hejdåååå!!!

Keep holding on

Nu är det mesta i rummet utplockat. Har tagit bort tjocka madrassen från sängen och skruvat isär den så nu får jag sova lågt. De flesta kartongerna är uttagna och nu är jag inte lika stressad längre för nu har jag inte mycket kvar.

Ska sova nu hade jag tänkt. Så ska springa in o borsta tänderna och sen pallra mig till sängjäveln.

Och när jag flyttat och plockat upp det mesta av mitt smink igen, då kommer det nya bilder. Whoh.

Godnatt Sverige!

Roses

Nu är det dags att börja packa det sista. Det ser ut som det är fullt med saker att packa ner men det finns inte så mycket att packa. Jag är lite stressad nu, fast har ändå varit det hela veckan. Mitt rum är jättestökigt och fullt med kartonger.

Såhär ser det ut nu:


Brick by boring brick

Vaknade idag på ett ganska random sätt. I was like, wtf?

Iaf. Dagen blir väl att först städa iordning lite. Ska försöka packa ner det mesta och måste packa om en låda som tydligen var tung sa mamma. Sedan går jag in i duschen och duschar. Förmodligen. Det är vad man brukar göra. Men sen när jag duschat klart så fixar jag smink osv. Sen drar jag till Elin och kollar kläder. Efter det drar jag till Billy på fest förmodligen.

Jag nyss nös så jag fick huvudvärk.

The rose

Damn. Läskig kväll. Inte riktigt vad jag planerat kanske. Hur kan man bli kär på typ sex timmar när man knappt ens pratat med personen? Inte jag som blev alltså, utan en som blev det i mig. Grymt läskig kväll. Grymt läskigt folk, utom dom jag kände.

Nu blir det att sitta o kolla på antingen sista säsongen av How i met your mother eller andra säsongen av family guy. Dock hänger jag med mycket mer i HIMYM, eftersom jag sett fyra säsonger redan. Plus att det har bara varit den här veckan. Ska hämta något att äta också. men först! Ett toalettbesök!


Awesome hår på bilden btw. Lo♥e it and miss it.

Pushing me away

Är hemma hos lilla Mathias nu, som var tvungen att åka hit klockan tre ungefär. Han och jag kom hit, han satte sig o spela bf2. Jag fick dampryck.

Idag har jag klivit upp i bra tid och dragit till skolan. Dock försenad pga att min klocka gick en halvtimma fel och tåget var försenat. I skolan har jag och klassen fått suttit o målat av vår lärare på först 45 sekunder, sen tio sekunder och till slut fick vi måla av en i klassen på först tre minuter, och sen en minut. Gick ju asbra. Tio sekunder. Hehe. Hade sån där sylektion blablabla idrott sen sluta vi yey ok.

Drog från skolan med Malin för att vänta på hennes buss som skulle gå halv två, men inte gjorde det. Så vi drog till resecentrum. Jag kollade tåg där och det gick ett 46 och klockan var 44. Så blev stressad men Malin höll kvar mig för hon skulle få åka mycket senare. Så missade tåget. Men fick godis av henne så jag var inte så jättesur på henne.

Träffade Mathias och tog tåget till Kumla. Mamma hämtade oss på stationen och vi åkte till mig o jag packade. Sen fick vi skjuts till bussen. Vi kom hem till Mathias och kollade på det nedbrunna huset bredvid. Stackarn bor i en husvagn nu. :( Han har iaf sin brevlåda kvar.

Jag tog hans dator och facerapeade han lite. Sen gick han och duscha och låste sin dator, men jag hade fått hans bärbara så han förstod inte att jag kunde logga in på den hihi. Så facerapeade han igen. Mycket kul.

Nu ska vi dra till Fjugesta. Vet inte varför jag vill dit men.. Tiden kanske går fortare då så jag kan få flytta snart. Hihi. Roligt inlägg.

Nu slipper du klaga på mina korta inlägg om dagen Mathias. Fuck you ♥

The Anthem

Nu ska jag iväg till skolan. Roligt värre. Hör av er om ni vet vad som händer senare idag! Whoh!

Meet me halfway

Det är grymt kul att duscha katter. Speciellt lilla Müsli. Hon bestämde sig för att riva sönder mina ben, mina armar och sedan hoppa upp på min rygg medan vi stod i duschen. Så det här fick jag + mycket mer på andra ställen. Och det var innan jag ens satt igång vattnet. Så Fredrik, min bror, kom in och hjälpte mig. Vi klarade det knappt ens då heller. Hon bet honom, rev honom, satte i klorna totalt i han och försökte hoppa och attackera hans ansikte. Vi lyckades ändå inte få henne helt ren. Lyckat.

Nu ska jag gå och hänga tvätt och fylla en till tvättmaskin. Dock första gången jag tvättat så får se om det är antingen missfärgat eller om det har krympt. Kanske båda två? Får väl se!


Kids

Äntligen har jag fått min inloggning så jag kan sjukanmäla mig på internet! Tog bara ett halvår! Sega jävlar.

På måndag flyttar jag. Har blivit tvungen att ta ledigt sista lektionen för att vara med på besiktningen av lägenheten osv. När den är klar så börjar vi flytta in saker. Jag är skitglad, men sönderstressad. Jag skriver hur fort som helst haha. För jag har inte tid att sega. Måste packa. Jag har för mycket i tankarna att jag glömmer att äta och röka. När jag väl kommer på dt så gör jag båda (oftast iaf) och sen blir jag lite lugnare. Borde göra det nu med. Ska bara gå på toa först.

Ska städa iordning och tvätta kläder snart. Måste ju lära mig det innan jag flyttar, även fast våran tvättmaskin här hemma är fränare och nyare än den där borta. Kommer nog ha svårt att lära mig den. Mhm. Det suger att vara sjuk. Det suger att jag är så stressad att när jag försöker sova så lyckas jag inte, utan somnar flera timmar senare. Alltså ungefär klockan fem. Inatt somnade jag kvart i fem. Vaknade fem när klockan ringde. Sen somnade jag om och vaknade lite när klockan ringde igen. Sen sov jag när mamma väckte mig. Jag pratar iallafall med henne när jag sover. Roligt med inte så bra kanske.

Ska till tandläkaren på tisdag. :( Och ska till bröstmottagningen inom tre månader tydligen. Känns som mycket händer nu haha. Nä nu kissar jag snart på mig. Ha´t bra!

Incomplete

Eftersom jag har hört Jonas säga att kolsyra och saker med socker förstör sångrösten så ska jag bara dricka upp min tvåliters cola och äta upp min chokladkaka och min godispåse, sen ska jag sluta. Och börja sjunga ordentligt. Whoh.

If you tolerate this your children will be next

Helvete. Jag stressar sönder, blir ledsen för minsta lilla. Jag har inte tid för något knappt. Jag måste ta det lugnt. Jag måste sova. Jag orkar inte den här dagen. Jävla skit. Och som ett stort plus på allt så laggar min mobil sönder så den åker väl in i en jävla fittvägg snart. Jag grinar inte. Jag lovar. Ehehe. Jag dampar inte. Jag skriker inte. Fuck this.

'74-'75

Varje gång jag hör den låten blir jag avslappnad. Känns som jag ska ramla ihop totalt. Jag börjar tänka på mormors gamla hus på Frisörvägen i Eskilstuna, när vi var små och var där mycket. Längtar tillbaka dit så himla mycket.

Got no reason for coming to me in the rain running down.

There's no reason.

When I look on your eyes then I find that I'll do fine.

When I look on your eyes then I'll do better.







The flood

Just nu håller jag på att göra mat hihi :D Otroligt för att vara mig. Är så duktig. Nej men måste lära mig tills jag flyttar. Fast slösar på tiden när jag sitter här så HEJDÅ! WHOH!

Bittersweet

Åh herregud. Att du inte kunde låta mig vara EN ENDA DAG! Jag HATAR ditt spam. Jag är trött på dig och det är inte bara jag som är. Du är så grymt jävla fucking jobbig! Jävlar vad jag lackar ur! Igår bråkade vi som in i helvete och när du drog upp det där med ta livet av dig och att jag inte bryr mig? Då slutade jag svara. Idag, NYSS, skrev du "Tja läget?". Är det bara JAG som kommer ihåg gårdagen? Har du minne som en guldfisk? För verkar som det. Du spammar mig så jävla mycket att det verkar som du glömt att du nyss skickat sms. Du är fan värre än vad jag har varit mot folk. Så seriöst. LÅT MIG VA!

Livin' on a prayer

För 10 år sedan.

Hur gammal var du?
7
Var gick du i skola? Odenskolar/öknaskolan
Var bodde du? Odensbacken/vivalla
Var brukade du hålla hus? Ute i vivalla (omg)
Bar du glasögon? Ibland
Vem var din bästa vän? Emma haha
Hur många tatueringar hade du? inga
Hur många piercingar hade du? inga
Hade du varit på ett riktigt party? Nej
Hade du fått ditt hjärta krossat? Nej

För 5 år sedan

Hur gammal var du? 12
Var gick du i skolan? Kumlabyskolan
Var bodde du? Kumla
Var brukade du hålla hus? Kumla
Bar du glasögon? Nej
Vem var din bästa vän? Rebecca <3
Hur många tatueringar hade du då? Inga
Hur många piercingar hade du? Tog hål i näsan nån gång då
Hade du varit på ett riktigt party? Nej
Hade du fått ditt hjärta krossat? Nej


För 2 år sedan

Hur gammal var du? 15
Var gick du i skola? Skogstorp
Var bodde du? Kumla
Var brukade du hålla hus? Kumla
Bar du glasögon? Nej
Vem var din bästa vän? Fanns många då
Hur många tatueringar hade du? Inga
Hur många piercingar hade du?  naveln
Hade du varit på ett riktigt party? Nej
Hade du fått ditt hjärta krossat? ja


Idag

Hur gammal är du nu? 17
Var går du i skola nu? Virginska
Var bor du? Kumla
Var brukar du hålla hus? Örebro o Kumla
Bär du glasögon? Ibland
Vem är din bästa vän? Paulina, Elin, Erica, Chai <3
Hur många tatueringar har du?  Inga.
Hur många piercingar har du? Naveln, läppen
Har du varit på ett riktigt party? Ja.
Har du fått ditt hjärta krossat? ja


Summer wine

Åh vad jag inte orkar med att vara sjuk hela tiden. :( Stackars Pem jaow... Jag vill ha sommar. Har planerat lite grejjs. Så längtar som fan. Och jag ska förmodligen flytta i helgen, annars på tisdag. Underbart! Whoh! Längtar till det med :D

Burn it to the ground

Nu har det kommit upp en grymt söt video på mig och Chai när vi hånglar. Den finns på facebook. Ni som vill se får väl bli vän med mig där ;) Emelie Hedlund ;D Grymt snyggt måste jag säga!

Real to me

Vad händer just nu? Jag vet inte. Är sönderstressad och vet inte vart jag ska ta vägen. Har ingen ork kvar så ligger och sover grymt länge. Jävla skit?




Jag älskar dig Elin Åsberg! ♥

<3

Det här är så jävla svårt. Du vet att jag älskar dig. Du får inte göra något dumt. Jag tror nog inte jag skulle klara mig utan dig riktigt. Det enda jag känner för att göra nu är att slå sönder tangentbordet.. Men försöker hålla det inne. Slutar med att jag själv går sönder då.. Tappar en skruv eller något. Fast har väl inte många kvar nu. Jag kan inte vara glad nu. Och jag är ledsen för att jag försöker skämta bort saker för att få dig på bättre humör. Helvete. Jag är ledsen för att jag inte kan finnas för dig som andra kan. Jag är ledsen att jag inte är så bra att prata med. Jag är väldigt bra på att lyssna, men grymt dålig på att svara på saker. Försöker ge så mycket råd som möjligt men åh.. Fan..

Ojoj

Står mellan det svåra valet att välja mellan att trycka på gilla och like. Har inte tryckt än.


En bild från igår

Här är en bild från festen. Folket på bilden är Jag (den korta) Simon (killen i mitten) Elin (andra tjejen med ljust hår) och Flip (han i bakrunden typ). Mycket söt bild! Saken jag håller i är en katt som jag tryckt in huvudet på. Den blev jättesöt.



Bilden är tagen av snyggaste Rebecca Chai Ekström!

Trött som vanligt!

Inatt hände det en heeeeeeeeeel del grejer. En del dåliga saker, men mest bra saker. Grymt rolig kväll med min Elin och min Becca. Sen var det ju kul o träffa Simon och Carl också ofc. Och lärde känna lite nytt folk som är jättetrevliga. Ari t.ex. Grymt trevlig tjej. Sen träffade jag Joachim för första gången på typ hundra år.

Hade iaf skiiiiitkul även fast jag blev jävligt trött senare. Nu är jag kissnödig och ska springa på toa. Skriver alltid i bloggen när jag är kissnödig. Haha. Trevligt.

FEST

Sitter och väntar på att mamma ska komma ut från toaletten. Är stressad för jag håller på att fixa mig inför en fest. Men hon var tvungen att ockuppera toaletten så nu kan jag varken komma åt hårspray, tandborste eller toaletten för att kissa. Haha nödvändigt att skriva i bloggen men carefaaaaace. Ska iväg hem till Lizzie en snabbis innan jag drar också. Så är extra stressad nu. Nu blev toan ledig. HEIDOO

Fredag 21/1-11

Har kollat klart på Ghost Hunters säsong fyra nu. Nu är det säsong fem kvar och sen får jag sitta och längta tills The big bang theory kommer ut med fler avsnitt. Kanske ska fixa How i met your mother också. Mhm smart!

Fan :(

Jag och Joachim tävlade om vem som kunde vara vaken längst eftersom vi båda var vakna hela natten. Klockan fyra somnade jag ungefär haha. Jag förlorade. :( Fast han somnade nånstans då med haha. :D

Hahah

Lilla Angelica failade hahha. Och jag är trött och tycker det är skitkul. Som Jockes skämt förut hahha. Jag dog. Men återuppstod.


Torsdag 20/1-11

Försökte hålla mig vaken hela natten, både för att jag mår så jävla dåligt men också för att jag är tvungen att komma till skolan idag. Så har lyckas med det. Och jag tackar Joachim för att ha hållt mig sällskap hela natten! Nu ska jag snart hoppa in i duschen (om varmvattnet funkar men det bör det göra) och sen försöka fixa mig lite så jag inte ser förjävlig ut. Tycker det är kul med en gammal bild så här kommer en.


Rubrik

Jag är grymt söt atm haha ;)






Och ja jag ser ut sådär i vanliga fall haha, asfula miner och glasögon osv. Haha :D

Äntligen!

Nu är min älskade mamma hemma! Och helt plötsligt blev allt bättre här. Nu ska jag inte bli tvungen att flytta och nu är min låtsaspappa mycket snällare. Åk inte härifrån igen förrän jag flyttat, tack? Och det är ju kul att mitt comviq tagit slut också. Dags för kära mor att fylla på det? :D Hihi. Nu sitter jag och mamma och har en lugn stund typ. Hon pratar med mormor i telefon så passade på att snatta hennes dator och kolla internet, eftersom jag inte satt igång elen i mitt rum än. Det är grymt jävla kallt där kan jag säga. Haha :)

Om inlägget innan...

Kan ju förklara också. Jag är sjuk, min låtsaspappa ska säga upp lägenheten för det. Ska få betala uppsägningstiden. Alltså månadshyran gånger tre. Så dags att spara lite pengar. Enda gångerna jag kan äta är i skolan men nu är jag sjuk. Så lyckat. Enda som ska ha el i mitt rum är mina ödlor, för dom ska fan inte få lida för att min låtsaspappa är en idiot. Smsa gärna. Tills mobilen dör iaf. Gör mitt liv lite bättre.

Quit playing games with my heart

Ahsum

Stänger av all el jag har i rummet nu. Jag lär väl finnas på mobilen ett tag till iallafall. Och sen sluta äta. För måste spara pengar. Får leva på vatten.. Men det kostar ju också. Yippie.

Wiee!

Jag tror nog jag ska försöka städa nu, hur dåligt jag än mår. Före och efter bilder sen kanske? ;D Om jag vågar visa hur det såg ut innan haha!

Yeh!

Det är bra att man känner sig fin ibland. Eheh...

:)

It's killing me


Random shit

Vem?
Vem sov hos dig senast? Mathias tror jag?
Vem pussade du sisst? Kevin
Vem tror du tänker på dig just nu? Ingen :D
Vem skulle du ta med dig på en utlandsresa? Elin, Paulina, Erica, Becca och Sofie
Vem skrev ditt 5:e inkomna sms? Ska fråga sen vafan han adda mig för
Vem har du senast ringt? Kevin
Vem kommer du aldrig att förlåta? Jag är en sån som förlåter dom flesta :) Utom en jävla bög.

Vad?
Vad får dig att bli rädd? Spindlar. Dock inte spöken haha.
Vad gjorde du i helgen? Lekte med folk.
Vad skulle du göra om du fick reda på att en av dina närmaste plötsligt inte lever? Bli chockad och ledsen.
Vad har du på dig just nu? Byxor, tröja o underkläder.
Vad tänker du på just nu? Den här listan?
Vad för mobiltelefon har du? Satio
Vad är det för färg på din vänsta strumpa? Antingen hudfärgad eller så har jag ingen strumpa.

Är?
Är du snygg? Nej
Är du brunett? Vettefan vad för hårfärger jag har nu.
Är du orolig för något just nu? Det vettefan
Är du lycklig? Ahrå :)
Är det snyggt med rosa strumpor? Inte på mig iaf :)
Är du kär?
Är du oskuld? Nej
Är du mysig? Kan hända :)
Är det snyggt att vara riiiktigt smal? Snyggare än att vara riktigt tjock iaf.
Är du ensam just nu? Ja
Är det soligt ute? Det är natt.

Har?
Har du någonsin ljugit för en vän? När jag var liten låtsades jag att jag kunde engelska och gick och "lärde" kompisar det.
Har du blivit sviken av en vänn förut? Jaa
Har du plattat håret någongång? Jaa
Har du något husdjur? Yes. Kissekatter o ödlisar
Har du gått ner i vikt förut? Ja
Har du hål i naveln? Ja
Har blåa ögon? Ja oftast.
Har du varit i Asien? Nej

Vill?
Vill du ha breda höfter? Nej
Vill du vara smalare? Ja
Vill du ha en hund? Ja
Vill du att det ska vara soligt nu? Ja
Vill du ha sex just nu? Nej
Vill du vara singel? Nej
Vill du sova just nu? Nej men ja.

Kan?
Kan du cykla fort? Ja (A)
Kan du sminka snyggt? Nej
Kan du springa långt? Jarååå
Kan du vara utan godis och andra onyttigheter i mer än en vecka? Nej
Kan du bita dig i tån? Ja
Kan du vara sparsam med pengar? Ja
Kan du vara utan 6 tills du är gift? Haha nej tror icke det.

Hur?
Hur vill du ha det i ditt rum? Omg. En röd fondvägg och resten ljusa, sen fina möbler jao.
Hur vill du bo? Rikt
Hur är ditt drömjobb? IKEAAAAAAAA
Hur mår du igentligen? Bra
Hur ska en drömkille/tjej vara för dig? :)
Hur vill du att en kille/tjej ska visa intresse för dig? Vet inte, skriva det kanske?
Hur många solglasögon äger du? Mina gick nyss sönder. Så har bara ett par kvar.
Hur länge ska du vara vaken idag? Vet inte.

Ska?
Ska du sova snart? Tror det
Ska du utomlands i år? Vet inte
Ska du ha något svart på dig imorgon? Vet inte
Ska man ha blåa eller bruna ögon som tjej? Ehm.. Vet inte.
Ska man va lång eller kort när man är kille? Inte för lång men inte kortare än mig hahah. Fast.. Det går nog inte. :)
Ska du duscha i morgon? Ja
Ska du köpa något i veckan? Vet inte.
Ska vi sluta ställa frågor nu? Nej.

Yes

Jag var iallafall glad i ca 22 timmar eller så. Ahsum..

Helgen!

Jag och älskade Elin ska kolla på Tenacious D i helgen, eftersom ingen av oss har sett den men vill se den. Och jag klantade ju till mig som somnade när jag satte igång den filmen så :) Men nu ska vi lyckas! Ladda upp med pringels och kinderägg?! OHYES!

Weeiii

Jag läspar fortfarande haha :D har fått höra att jag prata ganska fort också? Det tycker inte jag haha. Kanske för att det är så jävla kul att prata med piercingen och det är kul att läspa :D Kan dock inte vissla ordentligt än. :(

Orka?

Så fort hon inte är hemma förvandlas du till en jag-vet-inte-vad. Du visar inte respekt för mina katter ens, även fast dom inte gjort dig ett jävla skit. Och mot mig är du som vanligt bara en pain-in-the-ass som du alltid annars är när hon inte är hemma. Är så jävla trött på dig nu. Så försvinn bort ifrån mig och håll dig där! Jävla cp.

Hahahah

Jag tror att jag har suttit med mitt kära leende i typ en halvtimma nu :D Haha det här går ju bättre än förut! :D

Whoah!

Hur mycket jag än kommer sakna dig var det här bäst. :) Jag ska gå vidare. Du ska få inse ditt misstag. Men jag ska ändå gå vidare :) Kanske inte lyckas helt, men fortfarande så har jag kommit en lång bit :) Inte världens enklaste dock, men jag klarar det. Jag är stark. :) Och jag ska flytta. Mitt liv kommer bli underbart. :) Bara så lågt att någon som du enkelt kan förstöra allt. Men vi kommer inte ha kontakt. :) Du skulle ta bort mitt nummer. :) Och jag ska klara det här! :)

Sadface Emelie

Lilla Emelite, varför är du så ledsen? Du har en egen lägenhet om två veckor. Din största dröm ju! Varför är du inte glad för det? Jaså. Du vill spendera tid med folk i den? Men gör det då? Jahaaa. Speciellt folk. Men det ordnar sig! Ni är kompisar ju. Bara att be speciella folket komma dit. Varför är du osäker? Jodå. Låt tiden gå, och sen kommer allt ordna sig. Blev du lite gladare nu? Ja vad bra att du hoppas. Det är bra att hoppas. Neejdå det behöver inte gå åt helvete igen. Det kommer gå alldeles utmärkt!


Va sa du? Nej klart du inte är ful! Nej sluta säga så. Ta det lugnt nu lilla du. Det är ditt förtroende som talar nu. Fast du hade nog rätt.

Fail

Det här är nog det roligaste och det mest falska som har hänt mig. Hur gulligt jag än tyckte det var först.


Ok, ska göra en text som du gjort :L.


Jag seriöst älskar sönder dig totalt, även fast ja varit nära på att göra slut, men kunde fan inte göra det. Du är nog den tjej som någonsin kommer vara mest lik mig, ska punktera ut EXAKT vad vi är lika med, och olika:


Lika:


Samma musik, älskar Bam/Avril/Kat, skateboard rent generellt, dock kan du inte åka för du är sämst....så ska lära dig, båda gillar lego haha, hur många seriöst gör det? Vi är perfektionister fast gällande olika saker, du har bacillskräck, jag med, till en viss del, båda har någon allergi gällande mat. Finns mkt mer, men orkar inte skriva nu ;(.


Olika:


Som sagt, orkar inte jämföra skit nu.


Det jag vill ha sagt, haha detta låter helt bögigt/patetiskt, men du är fan min Avril Lavigne, du, asså oj, kan inte ens förklara hur dåligt jag mår över det som hänt nyligen, och kan inte beskriva med ord hur mkt ja älskar dig, och kan vara mig själv med dig. Iaf, förlåt för det som hände inatt, jag ångrar det verkligen djupt inne i mitt fittiga hjärta, iaf, jag ångrar det som fan, kan inte beskriva hur mkt jag saknar dig o älskar dig just nu, vill bara hålla om dig just nu, och be om ursäkt igen, men lite sent på natten för det.


Älskar dig mest av allt, det var det jag ville få fram!


Vem skrev det då? Kevin Frykefalk? Känner du igen dig någonstans? Och nej. Om du behandlar mig som du gör utan att jag förtjänar det kan du glömma att jag tar bort den här texten.

Någon random rubrik

Jag satt nyss på golvet framför spegeln. Sen började jag verkligen sjunka ihop. Jag orkar ingenting utan dig. Jag kan inte må bra utan dig. Satt helt avslappnad i badet för en stund sen och hamnade nästan under ytan. Jag brydde mig verkligen inte. Det känns som du ständigt är nära mig och ser allt jag gör. Även fast jag vill att det ska vara sant så är det inte så. Det är sjukt hur mycket man kan fastna för någon, och ännu mer sjukt hur mycket skit den skulle kunna göra och genom att säga ett enda förlåt, är allt förlåtet. Hur mycket skit jag än fått ta ifrån dig skulle jag mer än gärna ta tillbaka dig, bara du kom till mig. Mina känslor vill inte försvinna. Allt jag gör påminner mig om dig. Vart jag än går. Är jag i Örebro så tänker jag på dig, för du bor där. Går jag den vägen hem till mig från Kumla torg tänker jag på dig. När du och jag gick den vägen första gången. Jag kommer ihåg alla ställen vi har träffats på i stort sett. Och alla påminner mig om dig. Min spegel påminner mig om dig, för jag älskade att stå och kolla när vi kramades. Jag tyckte vi var skitsöta. Jag vet inte vart jag ska ta vägen längre. Jag vet inte ens varför jag försöker ändra mig för dig, men jag antar att det är för att du ska börja tycka om mig igen. Och jag går ner i vikt för din skull. Inte för att du har bett mig göra det, utan att jag känner att jag inte duger som jag är.

Du borde komma tillbaka till mig.

Tankar just nu

1. Har kommit på världens bästa videos till The Love Force. En video där dom ska spela rockband instrument i och en där i två sek i början ska spela pingis, sen studsar bollen ut genom dörren och resten av videon jagar dom den. I slutet lyckas dom fånga den, men sen tappar dom den igen. Jävlar vad jag garva åt det där.

2. Smart att ha gått ner i vikt. Är skitvinglig nu och så fort det blåser känner jag mig som en drake och bara flyger iväg. Dock finns det inget rep som håller kvar mig.

3. Jag är kär och blablablabla mf.

4. Försöker förändra mig för "3ans" skull. Försöker gå ner i vikt massa och göra så jag ser bra ut men inte fan bryr du dig om det. Jag duger verkligen inte.

5. Jag älskar chips.


Yey?

Bra att lyckas, eller hur?




Och jag älskar att bilden ser så jävla mycket bättre ut på mobilen än när jag la in den på datorn.

Snart händer det

Nu är det ungefär bara två veckor kvar innan jag flyttar, jävlar vad skönt! Hoppas allt faller på plats då. Den här månaden har varit väldigt svår, så hoppas nästa blir bättre och att folk inser att jag är en bra människa. :)

Wow

Otroligt, jag är inte tjock även fast jag äter så mycket skit.





Trött som fan.

Blir lyckade bilder jao. Nein..






Och det är så grymt bra kvalité när man lägger upp bilder på blogg.se? Nej. Sämsta kvalitén ever.

Haha :(

Det går jättebra att sjunga och prata. Och vissla. Jag kan inte vissla alls nu. Jag kan inte sjunga eller prata för jag läspar eller uttalar allt med z istället. :(

Bild på läppen

Här är en bild (syns dock inte så mycket) på piercingen jag tog idag. :)







Här är bild på Ronya när hon piercat sig :D ♥



Hennes bild kanske var lite mer oseriös än min då :D

Dagen :D

Började med att jag försov mig. Tummen upp för det. Sedan åkte jag till skolan och hade en enda lektion i 45 minuter. -.- Gick efter och letade på en lärare så jag kunde lämna in min lapp om England. Sedan åkte jag till Kumla och träffade Ronya. Vi träffade massa annat folk lite här och var också. Sen åkte vi till marieberg där hennes kontaktperson bjöd oss på mat :D Mcdonalds<3 Åkte tillbaka till Kumla och drog till Fabian, där jag piercade mig och även Ronya gjorde det. Så nu kan jag inte le på ena sidan :D Gjorde inte alls ont jämfört med sist jag piercade mig i läppen, på samma ställe också. Det är awesome. :D

Skolan!

Jag sitter iskolannu vid en dator vars tangentbord harproblem med mellanslag. Jättekul. Ska ivägtill stanleys snarthihi:D

Tidig kväll för mig

Jag är inte ens trött men måste sova tidigt ändå pga skola imorgon. Jag lär väl ha typ astråkigt några timmar så ni får väl smsa, de som har mitt nummer alltså. :)

Imorgon!

Imorgon skaffar jag en sån här igen ;)


HAHHA

Jag lyckades verkligen inte klippa det bra så ser helt fail ut.


Bild på sidecut

Bild på mitt hår. Jag är inte klar än med det. Jag måste färga det och fixa lite först. Sen kommer det vara ascoolt haha!



Förändring

Vilken förändring det kommer bli med mig. Jag hade värsta planerna, sidecut var inte en av dom kan jag säga. Jag ska förmodligen färga håret rött igen. Jag ska pierca mig imorgon. Jag ska tatuera mig snart. Jag kommer bli en helt ny människa känns det som. Jag ser verkligen fram emot det.

Chockad

Jag är chockad över att jag vågade. Herrejävlar haha. Jag har gjort sidecut. Haha!

Yes.

Allt jag begär av dig är att du ska älska mig.

Någon gång blir alla avundsjuka på andra människor också. Men att någon annan försöker ta min livs kärlek klarar jag inte. Klart att jag mår skit. Eller till och med värre än skit. Jag vet att innerst inne bryr du dig om mig. Jag vet att ingen av oss skulle klara att träffas några gånger utan att få några känslor tillbaka, dock har jag fortfarande alla kvar.


Jag blir ledsen av att du inte vill träffa mig. Jag blir ledsen av att någon gillar dig. Jag blir ledsen av det som hände på nyår, du förstår kanske vad jag menar. Jag blir ledsen för du är min livskärlek. Förstår inte hur du kan bli sur på mig för något av det.


Trodde du skulle förstå hur jag kände.


Jag var nyss ute och försökte tänka på vafan jag ska göra med mitt liv. Jag kan inte leva vidare och vara olycklig och må värre än skit varje dag, men jag kan inte dö för då kan jag inte få dig tillbaka.

Vet fortfarande inte vad jag ska göra.

Fuck it

Förstår inte hur jag kunde vara en sån jävla idiot att gå på allt du sa till mig. Jag har varit en underbar tjej mot dig. Visst, lite överbeskyddande. Men det är för att jag älskar dig och inte vill att något skulle hända dig. Därför jag smsade din mamma när du inte hade svarat på typ sex timmar. Men det får jag skit för. Jag smsade henne för jag var orolig, jag trodde hon visste vart du var eller vad du gjorde, men det gjorde hon inte.


Jag har gjort vad som helst för dig, jag har försökt skämma bort dig även om du inte vill det. Jag har knappt haft några pengar, för jag har behövt dom till andra saker, men har ändå köpt den där jävla tröjan åt dig. Även fast du inte ville att jag skulle göra det så ville jag det, för du förtjänade den. Och jag tänkte köpa ett jävla spel åt dig. Men det fick jag inte heller. Sen dumpade du mig. Jag är förmodligen för underbar för dig. Jag har världens sämsta självförtroende, men du har hjälpt mig bygga upp det utan att ens veta det när vi var ihop. När du dumpade mig gick det i botten igen. Men ändå vet jag att jag är en jävligt bra tjej. Jag lyssnar på vad du har att säga. Jag kan inte ens lägga på telefon först. För jag vill prata med dig hur länge som helst. Men du dumpade mig.


Jag har inte gjort något fel. Men ändå blev jag dumpad. För andra gången. Du kommer insesnart hur mycket jag betyder för dig. Men jag skiter i det totalt för jag orkar inte ens leva pga det här. Och jag skiter i hur jävla emo det låter för DU är mitt liv. Du är min luft. Det är du som har gjort att jag fortfarande lever. Men jag trodde aldrig att du skulle göra samma misstag igen. Men det gjorde du.


Häftigt!

Jag är tydligen The Love Force´s manager ;) Haha, och när jag flyttar skulle tydligen min lägenhet vara studio ;)

Btw så är det här mitt 100:nde inlägg :D

Bara för mina vänner är coola!



The Newest Boy Band in the Country Is Now Here!

THE LOVE FORCE is Now UNLEASHED!


With the Famous Singer

Jonton Aitosson!

(Jonas/Anton Aitoharju/Gustafsson)


And on the Guitar We Have Unf*ckin believable GUSTIS!


Now avaliable with the Brake through Singel


Don't Forget, To Listen On The Raven On The Internet!

Buy The Smash Hit NOW!

(For overprice)




Bandet startades i tisdags ungefär klockan 12-13 något sånt. :)

Gruppen finns på facebook.

Bli även vän med

Jonas Aitoharju

och

Anton Gustafsson

Spindelbett?

Jag har något som känns som en stor finne men det är verkligen något annat. Kan det vara ett spindelbett? Kom ut asmycket var och är skitäckligt. Euw.




Bild från förra året.

Senaste bilderna

Det här är dom två senaste bilderna jag har tagit på mig själv. Jag hade tråkigt så lekte lite med smink.



?

Ja sånhär konversation kan man alltid ha.


Ingen skola idag

Idag blev det ingen skola. Jag har feber och mår förjävligt. Nu ska jag gå på toa. Roligt inlägg.

.

Borttaget

Spöken?

Har haft konstiga upplevelser ett tag nu. Det som har hänt mig är:

♦ Något har tagit tag i min fot när jag satt vid datorn. Är van att mina katter går där så kollade ner för att se om det var någon där, men båda låg och sov på sängen. Och jag har inga andra djur här inne utom mina ödlor, som sitter i säkert förvar i terrariet.

♦ Jag pratade i telefon och kollade ut genom fönster. I fönstret speglades vägen som var bakom mig. Helt plötsligt ser jag en skugga på väggen, det var inte utifrån. Det var ingenting som rörde sig ute. Vände mig om. Då var det borta. Sen kollade jag ut. Där var det borta också. Kollade ner efter en stund och sen upp igen, och där var det. Men det försvann nästan lika fort.

♦ Samma gång som jag pratade i telefon. Pratade även i telefon här. Jag låg i sängen och pratade och hade kopplat i mobilladdaren, för batteriet var nära på att dö. Helt plötsligt dras sladden till. Jag får panik men lugnar ner mig ganska fort. Jag kollade vad katterna gjorde och även då låg båda två och sov i sängen. Jag fortsatte prata och sen hände det igen. Fick mer panik då, blev inte rädd, utan fascinerad.

Något mer som har hänt i huset är att dammsugaren hoppar igång jättefort och sen stängs av igen. Vi har centraldammsugare och ska man börja dammsuga måste man koppla i själva slangen i väggen. På slangen finns det någon grejs där strömmen kommer in ifrån uttaget i väggen också. Låter som en helt vanlig dammsugare men menar att allt skräp åker in i väggen också. Fast dock så kommer det ut och ner i själva dammsugaren. Haha. Så utan att slangen är ikopplad så startas den fort och stängs av på en gång. Det är sjukt men grymt häftigt.

Skoluppgift

Nu är det så att vi har fått en uppgift i skolan där vi ska visa hur vår stavning osv är. Det vi ska göra är att skriva ett blogg inlägg (fast egentligen bara i ett vanligt dokument) men jag kom på att jag kan skriva ett inlägg i min blogg och sedan kopiera över det till ett inlägg. Det låter väl ganska smart? :)

Idag
har jag trott att jag har försovit mig, klivit upp och gått till tåget eftersom mamma låg och sov så sött på soffan att jag inte ville väcka henne. När jag väl kommer till skolan så får jag veta att jag inte försov mig, utan var en timma tidig. Vi började tydligen inte 8.30 som jag trodde, utan 9.50. Så.. Första lektionen var engelska. Där satt jag och jobbade som en tok tydligen. Har absolut ingen aning om varför egentligen. Jag bara gjorde det. Sen hade vi information och layout. Där försökte jag jobba på så gott jag kunde, men dom där jäkla mac-datorerna gör att jag inte fattar ett skit. (hoppas inte svordomar förstör min uppgift i svenskan haha). Efter information och layout hade vi lunch. Han knappt äta förrän brandlarmet gick. Jag och Malin tog lugna och fnissiga steg utåt och ställde oss och kollade på skolan. Sedan kom det en brandbil, men det var falskt alarm. När vi gick in igen så var matsalen stängt och jag var grymt törstig, så det blev att vandra upp och hämta sakerna till matten och dra till cafeterian. Vi köpte varsin chokladboll haha. Påväg upp mötte vi matteläraren och vi hann precis i tid för lektionen.

Jag har insett att jag inte är så dum som jag tror. Även fast det inte verkar så så är jag nog rätt nördig. Är dock inte pluggis som en viss kille kallar mig. :D Men jag kan faktiskt en hel del.

Och eftersom det här var en skoluppgift så vill jag helst inte skriva med exakt allt som jag brukar skriva. Även fast de kan gå in och läsa min blogg så vill jag helst inte lämna in ett riktigt blogginlägg med de sakerna jag brukar skriva.


Nu!

Nu är jag på G till skolan. Lyckades ta en bild förut jag blev lite chockad över. En smilegrop! Haha.





Jag älskar dig ♥

Usch

Är sur på blogg.se för det tog mer än en kvart för mitt inlägg att ens synas efter att jag lagt ut det och när det väl syns så är bakrunden bakom texten lixom helt jävla vit? Fan är felet.

Kommer inte på någon bra rubrik

Vad är det som händer egentligen? Jag vet inte vad felet är. Det enda jag vet är att jag inte klarar det här igen. Senast det hände så hamnade jag på behandlingshem. Och jag känner nu att jag är lika svag som förra gången det hände. Har aldrig någonsin varit så svag utom när det här väl har hänt. 

De senaste dagarna har min blogg varit astråkig. Men vem fan bryr sig. Jag skriver av mig mina känslor. Jag har fått lägenhet. Yey som fan. Har velat ha det i typ fyra år så är grymt jävla lycklig för det. Men när det här händer så kan jag inte vara ett dugg glad för lägenheten..

Bara tankarna av att inte ha dig nära mig förstör mig totalt. Och när du inte är nära, när vi inte har någon kontakt, så är det tankarna av dig som håller mig vid liv. Det låter så jävla konstigt. Men det är sant.

Du anar inte hur mycket jag försöker. Du anar inte hur jävla mycket jag älskar dig. 

Jag är så svag.

Jag har så jävla mycket att säga, men jag vet inte hur jag ska säga det. Jag vågar inte säga det heller. Jag vet inte vad jag ska göra.

Jag kämpar sönder mig för dig. Att inte prata med dig på ca en timma gör att tiden går jättesakta. Känns som fyra timmar. Men jag försöker hålla ut. Jag försöker ge dig din space. Men att inte prata knappt på hela dagen och sen när vi väl börjar prata, så slutar det med att du ignorerar mig. Det slutar med att du vill inte prata, men ändå kan du prata med människor du inte gillar, vilket gör att jag känner mig oälskad. 

Jag vet inte hur jag ska göra. Du är så jävla viktig för mig. Utan dig vill jag verkligen inte leva. Jag klarar det inte en gång till. Jag vill verkligen leva hela mitt liv med dig. Men vi klarar inte ens en månad den andra gången vi försöker. Eller jo. Vi klarar det, bara vi försöker. Bara vi slutar bli sura för småsaker. Det är det enda som förstör. En liten dålig sak runt 100 bra saker. Den dåliga tar över. Varför kan vi inte bara fixa det här? Alla bråkar. Många är olika. Dom klarar det. Då ska fan vi också göra det. För vi äger. Du och jag. 

This time we're not giving up
Let's make it last forever

Kärlek.

Som du förmodligen vet så var ditt dokument du skickade det bästa och underbaraste jag någonsin fått. Jag blev överlycklig för det. Men hur gulligt det än var så behandlar du mig inte ett dugg som jag hoppas på.

Du skrev att du älskar mig mest av allt, och jag älskar dig mest av allt också! Men du behandlar mig som skit. Jag har också känslor vet du. Bara för att du är med dina kompisar så behöver du inte försöka verka häftig framför dom och dissa mig stenhårt. Det är häftigare att visa att man verkligen älskar någon.

Du är verkligen underbar, och jag älskar dig mer än något annat. Alla är inte lika, men dom klarar förhållandet skitbra ändå. Vi är lika i många saker, men ändå behandlar du mig som om jag vore en kudde eller något. Jag gör inget fel, även fast jag själv tror det.

Jag vet att du kommer ändra dig. För jag är faktiskt inte någon sketen tjej. Jag är bra. Jag bryr mig, jag älskar dig, jag är urgullig mot dig. Men vad är du mot mig? Ibland är du helt jävla underbar, ibland dissar du mig totalt för dina kompisar.

Jag sitter och gråter för jag vill inte att det ska gå åt helvete. Det gjorde det för ca ett år sen, men vi båda är bättre nu. Vi är ett år äldre. Vi är mognare. Men vårt förhållande blir inte mognare. Det går tillbaka till som det var förut. För vi tänker på gamla saker. Vi tänker på hur vi var förr. Vi tänker på allt dåligt med oss. Låt oss tänka på det som är bra med oss istället? Hur lika vi egentligen är, hur vi är när vi träffas. Det är som att få tio kommentarer. Nio är komplimanger och en är en patetisk liten kommentar. Man tar åt sig av det dåliga även fast det finns så många saker som är mycket bättre.

Tänk på det som är bra med oss istället för det dåliga. För det är så mycket mer som är bra än dåligt. Låt det ta slut när det inte finns något bra att tänka på istället. När allt har gått åt helvete. Det har inte gjort det nu.

Du skulle sakna mig. Jag vet det. Jag skulle sakna dig. Jag skulle inte klara av att se dig med någon annan tjej, för jag vet att jag är en bra tjej. Jag är överbeskyddande, ja, men det har ändrats dom senaste dagarna. Eller jag är fortfarande det, men jag visar det inte på samma sätt. Jag bryr mig om dig, för jag älskar dig.

Whoa, I never meant to brag
But I got him where I want him now

Jag älskar dig, släpp inte oss så lätt. Du vet att det är ett misstag.

IKEA osv

Idag har jag varit och handlar som fan till lägenheten. Har köpt:

Rengöringsmedel
Diskmedel
Tvättmedel
Disktrasor
Sköljmedel
Tvål
Schampoo
Balsam
Visp
Matlådor
Tops
Lampskärmar
Lampor
Väckarklockor (ja, flera, för att lyckas komma upp till skolan)
Plåster
Rakhyvlar
Toaborste
Tandpetare
Kaffefilter
Osthyvel
Tvättpåse
Badrummsmatta
m.m

Har skrivit lista på vad jag måste köpa före, under och efter flytten.
Före är saker som står över. Har inte köpt allt än. Under är t.ex. matvaror. Alltså sånt som inte klarar sig så många dagar. Efter är sånt som behövs, men kanske är för dyrt eller så måste jag bo in mig i lägenheten först för att veta exakt vad det är jag behöver. Det här lär inte bli billigt, men vill ha klart det mesta tills jag flyttar in.

Imorgon ska vi åka och handla ytterligare saker. Har även saker hemma redan som t.ex. köksredskap, möbler, tallrikar osv.

Hihi jag är störd ju :D

Fem sanningar

Fem sanningar om mig.

1. Varje gång vi har köpt en möbel som är i någon stor kartong, råkar jag skära mig på tårna. Det hände för ca tio minuter sen.
2. Så fort jag får veta att vi ska någonstans eller ska flytta, börjar jag packa direkt. Måste ha exakt allt klart innan det väl händer. Kan ta flera år för mig att komma på vad jag vill ha med mig på en veckas semester.
3. Varje natt, innan jag somnar, ger jag en godnattpuss till min bakrundsbild på mobilen. Enda gångerna jag inte gör det är när jag pussar på den riktiga "bakrundsbilden". Hihi.
4. Jag har sån jävla bacillskräck. Äter jag hemma hos någon så drar jag av med fingrarna på besticken innan jag använder dom. Det gör jag även hemma hos mig själv. För några år sen blev jag spyfärdig bara av att pussa någon.
5. Jag fryser nästan alltid. Jag har skitkalla fötter och fryser armarna av mig. Men när det väl är varmt så svettas jag sönder istället. Det är nästan aldrig lagom.





Haha jävlar. Det här är väl typ 2007 tror jag.

Dagen

Dagen började med att jag blev väckt ungefär halv tio. Klev inte upp förräns elva dock. Klockan tolv åkte jag iväg och kollade min lägenhet. Den var inte alls som jag trott den skulle vara!

Det var en fläkt till spisen (Många lägenheter i kumla har inte det), badkar, kyl och frys (många har inte frys) och balkong. Det var nytapetserat i stort sett och var jättefint överallt. Många eluttag också. Sånt är viktigt. Vägghängd toalett också. Snacka om att mamma blev avis ;) Haha!

När jag kom hem satte jag mig och skrev upp på lappar vad jag ska köpa till flytten och efter flytten. Så imorgon (idag) ska jag åka och köpa nödvändiga saker. :) På lördag morgon blir det att åka till IKEA (love<33333333) och köpa lampor och nödvändiga saker :) Sen åker jag till Kevin!

Jag älskar lägenheten. Det är mer än vad man önskar ha som första lägenhet! Sån här lägenhet skulle jag kunna bo i skitlänge.

Flytten skulle ske första april. Sedan ändrade dom det till första mars. Nu kanske jag får flytta in redan första februari. Så nu har jag blivit väldigt stressad. Vill ha allt klart innan jag flyttar in. Eller ja, det mesta iallafall. Det viktigaste liksom. Så nu blir det väl att ta det lugnt en hel natt haha för att sedan stressa sönder mig i affärer! Whoh på det alltså!

Kort

Jag har insett att jag har ganska många kort i min plånbok. Skulle precis sätta i ett till men hittar ingen plats till det. Så, ny plånbok? Ja tack.




Hahha

Är man trött så är man!



Bild från nyår

Jag verkligen älskar den här bilden. Jag älskar tjejen på bilden också. Min underbara Elin! Hon är så jävla bäst! Världens vackraste tjej!
Love you!

1 Januari

1/1-11! <3

2011

Kan säga att året startade inte så värst bra. Blev lite för mycket lite för fort igår. Och utan nån mat på tre dagar så blir det nog lite värre än annars. Jag åkte till Jesper vid klockan sex ungefär. Klockan tio kom mamma och hämtade mig för jag var så trött och mådde så illa. Sen somnade jag ungefär tolv, efter att ha ringt Kevin och spammat han med meddelanden och sedan suttit och dregglat i en hink i hopp om att få spy. Eller ja, inte i hopp om att få spy, eftersom jag verkligen hatar det men skitsamma.

*sitter och funderar på vafan jag ska skriva*

Hoppas på att få åka hem till Kevin idag o se hur han mår. Försöka ta hand om han så gott jag kan. Jag själv mår ganska bra. Inte helt än, men snart så. Allt faller väl igen när jag ska gå ut och röka.

Hamnade även på en del bilder igår, vet inte om jag kommer våga att lägga upp dom här sen när jag får se dom.

*sitter och funderar igen, vafan?*

Vaknade ungefär klockan fyra. Satt o kollade knasiga program. Typ Ellen Degeneres, AFV och Tom & Jerry.

Ehm...

Nu nös jag.

Jag sa något jävligt roligt igår, men såklart kommer jag inte ihåg vad det var.

yeeeey

Fan vad många olika stilar det blev nu hööhöhöh

Kan min familj vakna snart?


Ehm... Fisk.

RSS 2.0