Hospital

Just nu sitter jag i lägenheten och har jättetråkigt. Ska åka 15.15 bussen till älskling och sen får jag vänta på resecentrum i typ en halvtimma. :( Men värt det.

Det här är typ dagens look eller så.



I love you

Butterfly

Har inte bloggat på ett tag. Helt enkelt glömt bort det och varit för upptagen. Jag har varit hos älsk typ jävligt mycket den här veckan. Så nu så fort jag kommer hem är det så ensamt att jag blir ledsen.

Skulle ut på strömpis igår, men hittade ingen skjuts så kom aldrig in dit. Var hos min syster o förfestade lite men gick hem till slut för vi inte gjorde något ändå.

Jag kom hem o åt lite daimtårta, som jag till slut blev sur på så jag högg den flera gånger med skeden, sen ställde jag bort den. Jag satte mig och skruvade ihop ett bord också. Ehm. Till slut gjorde jag mat. Misslyckades med spaghettin men lyckades med köttfärsåsen. För normalt folk skulle det isf vara tvärtom.

Idag har jag sprungit i trapphuset flera gånger. Med och utan tvätt. Gick först ner o fixade tvättid idag. Sen gick jag ner med själva tvätten och skulle tvätta. Men då hade någon tagit min tvättid. Så jag ställde in tvätten i förrådet. Efter ett tag gick jag ner ännu en gång och kollade när tvätten skulle vara klar. det stod 29 minuter, så gick upp igen. Sen efter en och en halv timma gick jag ner igen, och då hade den jäveln som ägde tvätten inte ens plockat ur den. Så jag tog min tvätt och gick upp och tvättade i badkaret.

Resten av dagen har jag försökt städa lite. Misslyckats dock för jag haft feber till o från. Till slut orkade jag inte fortsätta så satte mig o kollade på alla Bams Unholy Union avsnitt på datorn. Hittade en burk med chips i soffan som jag glömt bort, så åt av det också.

Sen gick jag och diskade. Och det känns som man står och runkar av disken hela jävla tiden. Lixom gafflar och knivar o sån skit. Fram o tillbaka med handen. Blev lite jobbigt till slut.

Sen kom febern tillbaka så kunde inte stå o diska, så gick och satte mig vid datorn.

Jag saknar älskling nu. Fast har gjort den hela dagen.

Jag älskar dig

My favourite game

Har nästan nyss vaknat. Eller ja, en timma sen. Håller på och försöker göra mig söt, vilket inte går. Ska åka till älskling sen. Orkar inte skriva hihihihi

Jag älskar dig

I write sins not tragedies

Kevin tyckte att jag skulle upptadera bloggen. Så får väl ta och göra det också.

Helgen (typ) har spenderats hos älsk. Från Lördag tills idag/igår (måndag). Hade världens underbaraste födelsedag där. Idag vaknade jag kanske lite efter älsk. Han satt i soffan när jag vakna höhö. Så klev upp, även fast jag var dödstrött. Hela dagen har varit chill. Jag drog hem ungefär kvart över sex. Har varit på maxi och köpt chips (omnomnom) och typ.. En roller. Tack katter, jag måste slösa pengar på grund av er. Höhö. Kom hem, sprang o kissa. Sen gav jag katterna mat. Satte mig vid datorn. Sjöng. Dog. Hade så jävla ont i magen. Men efter en alvedon och en allergitablett mådde jag jävligt mycket bättre. Orkar inte ens skriva om dagen.

Vill skriva om älsk. Tredje gången gillt. Du vet hur mycket du betyder för mig. Jag älskar dig mer än något annat. Vi har många saker gemensamt. Jag vet inte hur jag ska beskriva min kärlek till dig. Jag tror redan att du vet hur stor den är. Även fast vi träffades idag, eller igår egentligen, så saknar jag sönder dig nu. Vill ha dig här. Hela tiden. Du kompletterar mig.



Happy birthday

Mitt livs bästa födelsedag. Började med den jag älskar mer än något annat och har fortsatt med massa gratulationer. Fick ett samtal klockan tolv inatt från Ankas födelsedagsfest där en massa sjöng för mig. Så jävla sött! Och älsklings mamma är underbart gullig mot mig också. Det är hon dock alltid.

Har inte fått födelsedagspresenter, men det gör ingenting alls för min dag är så underbar. Spenderar den, eller iaf en del av dagen, med min älskling. Åh vad glad jag är!

Just nu, ska egentligen älsk och jag kolla film, men hans mamma behövde hjälp med något så jag passade på att tacka för gratulationerna på facebook och skriva ett inlägg i bloggen. När han kommer tillbaka ska vi fortsätta kolla film. Vi kollar Jackass. Höhö :D

Jag älskar dig

Moonlight shadow

Hahhaha så jävla fail! Och det här är min humor. Så sämst.


Moment of truth

Idag är det födelsedagsfest för Anka! Mhm. Ska bli fett naaaaaaaajs! Efter det så drar jag till älskliiiing! Hoppas bara jag lyckas verka normal på bussarna :D Ööhöhöhööh. Dags att fixa sig! WHOHO!

New love in town

Stört ful chey. Bläeehhehehhe.




Keep on movin'

Nu har jag bakat snabbullar. Blev typ skitmånga, så ska över till Lizzie en liten stund och lämna lite förmodligen.





When it rains

Ska typ gå o lägga mig nu. Måste sjukanmäla mig först för imorgon via internet bara. Mår så sämst. Magen är dock bättre, men huvudet är lika stört som vanligt.

På lördag är det födelsedagsfest för Anka! Drar dock därifrån med 23.33 bussen och drar till älsk, annars vettefan hur jag kommer hem. Så mer värt att åka dit. Plus att jag vill ändå träffa han på söndag när jag fyller. Så det är ahsum!

Sportlov nästa vecka också. Skönt som fan. Efter det ska jag verkligen kämpa med skolan. Skulle försöka kämpa den sista veckan också men det förstördes ju av min jävla mage. Tack mage. Eller tack maten i skolan som förmodligen gjorde att min mage dog. Äter helst aldrig i skolan, men då gjorde jag det. Då fuckades allt. Så nej. Ska bara dricka juice på lunchen. Mhm. Men dags att sova. Godnaaaaaaaaatt alla som ens läser min lilla fula blogg.

In too deep

Har fortfarande ont i magen. Vet inte vafan det är. Helt jävla sjukt. Min dag förövrigt har sugit sönder. Åkte ju som sagt hem från älsk istället för att åka direkt till skolan. Sen har jag bara handlat och varit här hemma. Somnat och sen vaknat en gång i timmen. Alltid runt tio i. T.ex. 18.52. Sedan har jag slängt iväg ett sms. Inte fått svar på fem minuter, somnat om. Sen vaknat efter en timma igen. Svettandes som en tok. Feber kanske?

Well well.. Fyller om tre dagar. Jävla skit om jag är sjuk då. Brukar alltid vara sjuk när jag fyller eller när vi ska ta skolfoton. Dom två senaste är jag störtsjuk på men åkte till skolan för att jag aldrig har missat ett skolfoto.

Var till och med på boda borg en gång när jag fyllde. Var sjuk då med. Efter ett tag satte jag mig bara ner. Sen när vi skulle hem så höll jag nästan på att spy. Så sjukt intressant..

Jag önskar att älskling kunde komma hit. Dock har han inte tid och skulle förmodligen inte vilja om jag mår såhär. Haha.

Äsch.. Orka..

Decode

Igår skrev jag ingenting för dagen började med att jag vaknade. Hade sovit i en timma så jag var skittrött. Sen tog jag bussen till skolan. Efter skolan träffade jag min älskling och följde med när han repa. Han var/är skitduktig på trummor! Så jävla bäst! Men man såg efter ett tag hur trött han var ♥

Jag hade fått ont i magen men vi stannade tills alla var för trötta för att fortsätta. Sedan åkte jag o älsk till Krämaren och gick in på Ica o köpte chips o pepsi. Sen gick vi o kollade lite filmer och drog hem till han. Jag sov kvar där.

Min dag idag är typ... Inte okej. Vaknade hemma hos älskling och hade så jävla ont i magen, som igår fast nästan värre idag. Så jag lånade älsklings dator när han var nere och så sjukanmälde jag mig. Han drog iväg till skolan och jag drog hem.

När jag var i Kumla så gick jag in på maxi och handlade lite. Var tvungen att köpa nytt schampoo o balsam för det jag har suger. Så hittade Franck Provost schampoo och balsam, 2 för 1. Mycket billigare än att köpa små flaskor med annat jävla schampoo och balsam. Köpte nya jävla rakhyvlar också. Så nu kommer jag inte cutta sönder benen igen. Köpte även smör haha. Och digestive kex. Älskar digestive kex med smör. Mhm. Äter aldrig smör annars så. Vill nån ha lite smör, kom förbi! Den här räcker nog ett tag. Höhö.

Har fortfarande lite ont i magen, men det mesta har gått över nu. Hoppas det inte kommer tillbaka.

Jag älskar dig mer än något annat

Freestyler

Jag brukar skriva låtarna jag lyssnar på, nu är det Louise i min klass som satt igång den låten höhö.
Har kultur o stilhistoria nu. Skitkul.
Ska hem till älskling sen. Förmodligen iaf. Hoppas på det. Hihi :D

I'm so sick

Idag har jag fått springa till tåget för att Ronja, smartisen, tappade sin mobil på södra station. Någon hittade den och ringde upp mig. Så skulle möta den personen på stationen i Kumla. Så sprang dit och mötte till slut även Ronja där. Hon hade ringt till mobilen och så skulle dom också mötas på stationen. Men iallafall. Jag följde med Ronja hem för vi skulle röka lite. Cigg alltså. Det lät bara dumt.

Sen gick vi till Maxi och köpte cigg och så gick vi hem till mig. Hon drog ganska fort men min syster kom istället.

Vi typ körde nån spökgrej. Lite coolt. Prata med andar, Mhm.

När hon gick så gick jag och diskade. Och det är jag sämst på så har haft en blöt t-shirt tävling med mig själv. Härligt som fan. Kan nog klämma ur några liter vatten.

Min dag: kortfattad som fan. Jävligt udda dag också.

I'll be there for you

Jag tog ett mysigt bad med mina kära badankor eftersom älskling är sjuk och inte kunde komma idag. :(


It's my life

JAG HAR SÖKT SOMMARJOBB PÅ VÄRLDENS BÄSTA STÄLLE! IKEA! SÅ JÄVLA BÄST STÄLLE!

Typ alla möbler utom sängen är från IKEA. Småsaker från ikea. Lådor och typ tallrikar osv. Och jag var så himla glad att jag satt och skrek under hela ansökan! Nu får man bara hoppas att man får jobbet bara! Mitt drömjobb! Seriöst!


The salmon dance

Jag hatar BiC rakhyvlarna. Jag var inte så glad efter jag rakat benen. Är fortfarande sur.



Andra benet var inte heller så fint.

Runaway

Känner att jag är lika duktig på att uppdatera här som jag är på fb. Fast neee.. Typ 70 tusen inlägg på fb mhm. Eftersom bilder drar åt sig mer besökare så ska jag försöka hitta en bild. Klockan är nu 01.02.

Nu är klockan 01.03 och det gick fort att hitta en bild. Dock inte världens snyggaste.

Idag är det alla hjärtans dag. Den ska firas med skolan. Iallafall en stund. Har prov i photoshop imorgon, sen är jag minst godkänd iallafall. Resten av dagen, vet dock inte hur länge, ska spenderas med min älskade Kevin. Vi kommer nog inte göra något speciellt. Hade tänkt att köpa något men fick inte. Fisk. Men det gör inget, bara jag får spendera dagen med han igen, som förra året. Det är underbart.



Jag älskar dig

Numb

Är hos Älskling. Bara så alla vet. Hihi. HEIDOOO

Unbreakable

Känner mig väldigt söt idag. Fast nee.. Dagen började med att jag fick jaga katten som hade tagit mina sibylla rabattkuponger i munnen och sprang runt med dom. Riktigt roligt. Sprang och skratta samtidigt för hon såg så ful ut.

Har duschat och fixat mig. Dock lyckades jag inte så bra för mina ögon är fortfarande lite svullna så ser fail ut. Men som vanligt så ser jag bättre ut i verkligheten. Iaf jämfört med den här bilden.



Jag ska borsta tänderna nu och fixa lite mer småskit, sen kolla en buss för jag har knappt råd med tåg. Så ska jag åka till älskling. Underbart.

Jag älskar dig

You

Finfina Frida Undegård har fixat klart min blogg! Mycket snällt gjort! Tack sötnos! ♥


Girls & boys

Såhär ungefär ser jag ut nu. Ser mycket bättre ut irl för min kamera är fucked up.



Dock har jag fått en allergisk reaktion så är röd runt ögonen som fan. Gick o sminka över lite och det syns bättre på dom andra bilderna.

Beds are burning

Sitter hos mamma just nu. Har precis färgat håret så nu är det typ mörkbrunt. Ser lite svart ut ibland. Det är lite rött kvar verkar det som men jag orkar inte bry mig. Har haft den här tråkiga hårfärgen skitlänge nu så var tvungen att ändra lite.

Älsk har snaggat sig. Buhu. :( Hans söta hår är borta. </3 Men jag älskar han lika mycket ändå! Han är fortfarande och kommer alltid vara världens vackraste.

Frida Undegård, den söta tjejen, har fixat iordning min blogg lite. Så nu är den mycket finare än vad den var förut! Dock inte klar än men fortfarande mycket finare. Tack sötnos!

Ska snart dra hem och försöka ta lite nya bilder. Har satt upp håret så det ser skitsött ut atm.

Jag vill sjunga och träffa älsk. Dock inte samtidigt. För han får inte höra min fula sångröst.

Inatt hade jag damp. Jag sjöng låtar om min katt. Värsta bästa låten ju.

Müsli hon är ful
Hon rullar på flera hjul
Men jag älskar henne ändå
Kattjävel

Quit playing games with my heart

Tattoo bilder.


Min syster tar kort när jag blir tatuerad.



Här är den klar för dagen. Har fortfarande jobb kvar på den.


Rip out the wings of a butterfly

Just nu sitter jag och prata med världens underbaraste människa i telefon. Kom hem för ungefär en timma sen. Har varit o tatuerat mig. Satt i typ 2½ timma. Fick jävligt ont i röven! Och nu har jag ont i ryggen. Har btw inte ätit något idag. Som vanligt. Kanske borde göra det.

Bilder på tatueringen kommer senare förmodligen. Annars får ni tjuvtjika när ni träffar mig. Muahha.


Jag älskar dig

Angels

Jag älskar sättet du behandlar mig på.
Jag älskar hur underbar du är.
Jag älskar när du kallar mig gulliga saker.
Jag älskar sättet hur du och jag kan vara mot varandra.
Jag älskar dig.

Du betyder så mycket för mig att det inte går att beskriva.
Du gör mig glad varje dag, varje timma, varje minut, varje sekund.
Du är det mest speciella jag haft.
Du är den vackraste jag sett.
Du är min.
Snart iallafall.




Wrapped in your arms

Inatt hände något lite knasigt tycker jag. Jag vaknar klockan 3 och hör älsk säga "äckel, äckel, jävla äckel" Med läskigaste rösten och flera gånger sa han det. Log lite men haha det var läskigt. Han sov när han sa det så. Undrar vad han drömde?

Drog iväg till skolan senare. Lyckades komma försent. Hittade inte klassen. Så första lektionen var ju åt helvete. Resten av lektionerna gick bra. Engelskan hände inte ett skit på. Sen på samhällskunskapen hade vi tydligen prov. Vet inte hur det gick faktiskt. Chansade mest bara. Sen slutade vi. Jag och Emma gick iväg och solade en stund och efter det tog vi en liten tripp på stan i massa olika affärer. Efter det tog hon bussen hem till sig och jag gick till resecentrum för att ta tåget till mig. Där träffade jag Mathias och Elin, så vi åkte buss istället.

Emma och jag pratade om spöken och upplevelser. Sen sa hon att hennes kompis var typ spökjägare så vi bestämde att vi skulle följa med han någon gång. Ikväll alltså, så ska vi iväg på spökjägarresa haha. Hittade inget bra ord. Både Emma och jag kommer väl vara livrädda så hon ska sova hos mig. Får hoppas på en händelserik kväll. Lär väl skriva mer om det när vi kommer hem.

Nu ska jag ta ett skönt bad. Är så jävla trött så vet inte vart jag ska ta vägen.

Hittade en söt bild från när jag badade mina katter. Detta är min vackra katt Mysan. Hon ser inte skraj ut alls.



Wrapped in your arms, I'm home

Ignorance

Idag ska älskling komma ungefär 20 över ett. Så jag klev upp tidigt för att städa och fixa iordning allt. Har tagit ett skönt bad också. Nu sitter jag och äter frukost. När jag ätit klart ska jag diska och sen när jag hoppas att alla i lägenheterna bredvid har vaknat så ska jag dammsuga. Finfint jao. Heidoooooooo



The ghost of you

Dags att klippa lite finare och färga håret kanske?



Och såhär söt är jag nu.



Näe..

Jag älskar dig

Enjoy the silence

Ok, älsk kommer inte idag förmodligen. Får fortsätta hoppas att han gör det. Annars imorgon. Hoppas ändå på idag så. Mhm!

Jävlar vad störd jag är hihihi. Skämmigt som fan. Nejdå. Askul. WHEEEEIIIIIII

Lithium

Nu är det dags att fixa iordning sig lite. Ska iväg och handla med min älskade mamma. Får väl se vad vi hittar för något där.

Mina grannar håller på att flytta nu. Det var nog dom som väckte mig första gången. Lite jobbigt.

Idag kommer världens sötaste hit! Blir väldigt kul!
Hihihi bästa veckan på länge ju!


You♥

Second Chance

Här kommer det bilder från igår när jag och Cecilia fixade till varandra lite.



Cecilia



Jag innan allt. Har bara mascara på bilden.













Grymt söta bilder.


The islander

Jag kan säga att jag seriöst hatar facebook. Det laggar så jävla mycket. Vill ta bort kontot där men skulle ändra mig efter ändå så ovärt.

Igår var världens bästa dag btw

Senare ikväll ska jag försöka ta mig ut o äta pizza, om mitt huvud slutar göra så ont. Men förmodligen avtar det tills ikväll så.

Nu ett tag ska jag försöka plocka iordning lite här. Fast finns dock inget att plocka. Så får väl ta ett bad eller något. Jippie.

Miracle

"Hej blooggeeeen, jag sitter och pratar med Mathias i telefon. Vi har det väldigt trevligt."

Hans ord. Jag däremot har skittråkigt i tele.





And love said no

Helluuuuh. Dags att åka till skolan nu. Har knappt sovit något alls. Efter skolan ska jag hem till världens sötaste. (a) Såhär ful kan man se ut idag:



Och jag älskar min mobil sååå mycket. Jag vill inte ha en sån kamera som ta värsta detaljerna. Det slutar bara med att man ser helt sjuk ut på bilderna, men fortfarande bra i verkligheten. Ne nu ska jag äta. Whoh! Pösshej!


you ♥

Grenade

Jag började baka kladdkaka för jag var rastlös. Väntade på att disken skulle torka så jag kunde fortsätta diska resten, för att det skulle ha nåt ställe ha stå på. Så yey. Bilder. Vet inte varför men haha. Formen är en nallebjörn, för jag ar inte fått mina andra än.



Här är björnen när den är i ugnen.



Här är den klar. Smethelvetet ville inte rinna ut i öronen ordentligt så stackars Nallen får leva utan öron. Fast han kommer ändå dö snart för JÄVLAR VAD SUGEN JAG ÄR NU! Luktar så underbart gott!

The howling

Igår kväll tog jag bilder på lägenheten. Den ser dock bättre ut irl. Jag har inte hunnit att fixa iordning allt som ska göras. Plus att jag inte fått hit alla saker heller. Så det är lite tomt. I vardagsrum/sovrum + hall (ingen bild) ska det tapetseras om. Vet inte när jag ska springa ner till kumlabostäder och välja tapeter. Det får väl bli ganska snart. Har inte satt upp saker på väggarna än eftersom det ska tapetseras om plus att jag inte har några spikar eller skruvar haha.







Tre bilder på vardagsrummet/sovrummet ^



Toaletten (neheeeeeeeeee ofta)



Lite disk på bänkarna bara. :(



Vill även gratulera en människa som jag älskar.
Håkan Lindblad, min låtsaspappa. Idag blir du 38 år. Snart 40.
Ha en bra födelsedag!



Håkan och Mamma uppe i kaknästornet. ♥

Airplanes

Nyss kommit hem från skolan MHM. Dags o städa resten typ. Är lite ensamt men skönt som fan ändå. Hihi. Har ju mina kära vänner som kan komma förbi (A)

Har äntligen fått mina bilder sen Fairtrade, då jag var modell. Men dom är så jävla fula så jag vågar inte visa dom. Haha. Bara en. Har ändrat den i paint för det satt någon prick på linsen på kameran så det såg fail ut.

Fast det gjorde dock den här med. Ser arg ut på kameran. Typ "sluta ta kort på mig för i helvete! Jag har bråttom!".


RSS 2.0